Onder de stad stromen geheimen

Tickets

Combiwandeling Sint-Carolus Borromeus – Praktische info

Voor wie?

Personen ouder dan 10 jaar, die nog goed ter been zijn.

Wanneer?

Elke dinsdag*, woensdag* en vrijdag* om 14u00 voor een groepsreservatie (max 20 personen).

Elke donderdag* om 14u00 en zaterdag* om 14u00 en om 15u00 is er een gegarandeerde rondleiding voor individuele bezoekers (max 20 personen).

*De bezoeken zijn steeds onder voorbehoud, in functie van mogelijke Kerkelijke Diensten en wateroverlast in De Ruien.

Hoe lang?

Een combiwandeling aan de Sint-Carolus Borromeus en De Ruien duurt ± 90 min.

Waar?

De combiwandeling begint buiten aan de trappen van de Sint-Carolus Borromeus, aan het Hendrik Conscienceplein in Antwerpen. Het eindigt op het binnenplein van het Stadsmagazijn, Keistraat 5-7 Antwerpen.

Hoe?

De bezoekers krijgen ter plaatse in de kelder van de kerk een beschermpak en laarzen voor de ondergrondse wandeling in De Ruien. Ze krijgen ook en een rugzakje om hun schoenen en andere spullen in op te bergen tijdens de wandeling. Er worden geen spullen achtergelaten in de kerk. Het is aangeraden gesloten, vlakke schoenen te dragen die gerust een beetje vuil mogen worden.

Aantal?

Maximumcapaciteit van 20 personen per startmoment.

Kostprijs?

We rekenen *€395 per groep met een minimum van 10 personen en een maximum van 20 personen per groep, op dinsdag, woensdag en vrijdag om 14u00 voor een groepsreservatie.

*€410 vanaf 1 januari 2020

We rekenen €20 per persoon op donderdag om 14u00 en zaterdag om 14u00 en om 15u00 met een maximum van 20 personen per wandeling.

Reservaties/tickets?

Zowel de groepswandeling als de individuele rondleiding kunnen online gereserveerd worden via deze link.

Voor de gegarandeerde rondleiding voor individuele bezoekers kan men ook tickets aankopen aan de balie van De Ruien, mits beschikbaarheid van de plaatsen.